Προφίλ

Η επιχείρηση «Νάνος Νίκος» ιδρύθηκε στο Βόλο το 2003 και έκτοτε  δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού και εξαερισμού οικιακών, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων. Αντικείμενο της επιχείρησης μας είναι η μελέτη για την εγκατάσταση των κατάλληλων μονάδων που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου σε ψύξη – θέρμανση. Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση κλιματιστικών μηχανημάτων χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά και χημικά. Ένας επιπλέον τομέας δραστηριοποίησης είναι ο εντοιχισμός σωληνώσεων για προεγκατάσταση σε νεόδμητες οικοδομές.

Το προσωπικό που στελεχώνει τα συνεργεία μας αποτελείται από αδειούχους τεχνικούς με υψηλό επίπεδο κατάρτισης. Κύριο μέλημα μας είναι ή διατήρηση της ποιότητας εκτέλεσης εργασιών και η ικανοποίηση των πελατών μας.

Από το 2009 σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη εταιρεία LIFA AIR η επιχείρηση μας επεκτείνει της δραστηριότητες της σε ένα νέο κλάδο αυτό του καθαρισμού αεραγωγών. Διαθέτοντας πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό  καθώς και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό – απολύμανση αεραγωγών (ανεξαρτήτου διαμετρήματος ή μήκους) με χρήση ρομπότ και μικροκάμερας.

Από το 2014 η επιχείρηση μας διατηρεί υποκατάστημα στη Σκιάθο και πλέον, πέραν της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, προσφέρει τις υπηρεσίες της και στις Σποράδες. 

Φωτογραφίες

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the.